T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / KİLİMLİ - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Telefon
03722651424
Belgegeçer
0
WEB
https://kilimlimehmetakif.meb.k12.tr
Adres
HİSAR ARKASI MAH. MEHMET AKİF ERSOY SK. NO: 16 KİLİMLİ / ZONGULDAK
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, geleceği okuyan ve geleceği bugünden tasarlayan bireylerin yetiştiği, eğitim ve öğretimde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olmak. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim ve öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, örnek ve lider bir okul olmak istiyoruz
Misyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesini sağlamak. Görev ve sorumluluk bilincine sahip, bilgili,becerili ve kendine güvenen, bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. Öğrenci başarısı için, sorumluluk almak ,verimli çalışmak. Çağdaş bir eğitim ortamında, girişimci ve gelişimci düşünceye sahip, ülkesini,milletini ve bayrağını seven, tutarlı,kararlı ve toplumla barışık bireyler yetiştirmek. 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine cevap verebilecek, eğitim ve öğretim ortamını sağlamak için varız.
Başarılar
Beyaz Bayrak Ödülü 2012/2013/2014 -2020 Çevre Ödülü 2011- OKULUM TEMİZ BELGESİ-2020
Öğretmen :14
Öğrenci :264
Çok Amaçlı Salon :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4183
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
Giriş 09.00- Çıkış 14.40
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
İl merkezine ulaşım her 7 dakikada bir kalkan halk otobüsü ile sağlanmaktadır. İlçe merkezi 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. İstendiği takdirde halk otobüslerinden de yararlanılabilir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulun bulunduğu mahalle, İlçenin en büyük mahallesi olmasının yanında deniz manzaralıdır. Mahalle sakinlerinin çoğu çok katlı binalarda yaşamaktadırlar. Mahalle hudutları içerisinde Aile Sağlığı Merkezi , eczane ve alışveriş yerleri bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine uzaklık 7 km , İlçe merkezine uzaklık ise en fazla 1 km´dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır